De praktijk

headshot-placeholder-horizontal.jpg

Natuurlijk in balans

Orthomoleculaire therapie is erop gericht om de gezondheid te bevorderen of ziekteprocessen te herstellen. In onze praktijk gebruiken wij leefstijl als medicijn. Onze behandeling is gebaseerd op de orthomoleculaire geneeskunde en de wetenschappelijke kennis uit de psychologie, neurologie, immunologie, evolutiebiologie en voedings- en bewegingswetenschappen. Het is erop gericht om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te optimaliseren door middel van leefstijlmaatregelen. Het stimuleren van het zelfherstellend vermogen is bij iedere klacht een goede zet. Ook als aanvulling op je reguliere behandeling. Tijdens de behandeling kijken we onder andere naar de volgende aspecten: mindset, voeding & suppletie, beweging, stressreductie, bioritme en sociaal welzijn. Individueel advies is hierbij de sleutel naar succes omdat niemand hetzelfde is, zelfs met een gelijke diagnose!

Voor wie?

Orthomoleculaire therapie is een geschikte therapievorm voor een groot aantal ziektebeelden, zoals chronische ontstekingsziektes, darmklachten, allergische reacties, schildklierproblemen, vermoeidheidsziekten en gedragsstoornissen. Het kan echter ook goed toegepast worden bij gezond ouder worden, fitter voelen, zwangerschap, gewichtsbeheersing, leer- en sportprestatie verbetering.

AVG privacy

Vanuit de praktijk werken wij samen met de volgende organisaties met betrekking tot het verwerken van uw gegevens en zijn wij hiermee een verwerkingsovereenkomst aangegaan

Verwerkingsovereenkomst Finovion

Verwerkingsovereenkomst Pro Health, Jessica Bekker

Verwerkingsovereenkomst Pro Health, Anne Fransen