BIOBALANS

De praktijk

headshot-placeholder-horizontal.jpg

Natuurlijk in balans

Orthomoleculaire therapie is erop gericht om de gezondheid te bevorderen of ziekteprocessen te herstellen. Orthomoleculaire therapie oftewel 'leefstijlgeneeskunde' gaat ervan uit dat er binnen de mens een wisselwerking is tussen alle organen en systemen in het lichaam en tussen de psychische, emotionele en sociale processen.   

Als de balans wordt verstoord kunnen er allerlei klachten ontstaan. De therapie is gebaseerd op het behandelen van de oorzaken van je gezondheidsklachten en heeft tot doel om de lichaamscellen (onze bouwstenen) te voorzien van optimale hoeveelheden vitamines, mineralen en andere noodzakelijke voedingsstoffen.  Wij maken gebruik van verschillende leefstijlinterventies gericht op o.a voeding, beweging, ontspanning en bioritme. Individueel advies is hierbij de sleutel naar succes omdat niemand hetzelfde is, zelfs met een gelijke diagnose!

Voor wie?

Orthomoleculaire therapie is een geschikte therapievorm voor een groot aantal ziektebeelden, zoals chronische ontstekingsziektes, darmklachten, allergische reacties, schildklierproblemen, vermoeidheidsziekten en gedragsstoornissen. Het kan echter ook goed toegepast worden bij gezond ouder worden, fitter voelen, zwangerschap, gewichtsbeheersing, leer- en sportprestatie verbetering.

AVG privacy

Verwerkingsovereenkomst Finovion

Verwerkingsovereenkomst Pro Health