Ons team

067.jpg

Jessica Bekker

Orthomoleculair therapeut volgens de klinische PNI en docent LO op een middelbare school. Ik heb me altijd erg ge├»nteresseerd in een gezonde leefstijl. Maar wat is een gezonde leefstijl? Jaren heb ik ieder vindbaar boek, artikel, tijdschrift over het onderwerp verslonden.  In deze zoektocht ben ik geland bij orthomoleculaire therapie. In de praktijk kom ik als docent LO, fanatiek sporter en moeder veelvuldig in contact met mensen met gezondheidsproblemen, maar ook met mensen die juist hun gezondheid willen behouden of sportprestaties willen verbeteren. Graag deel ik mijn kennis over voeding, beweging en mindfulness. Voor mij persoonlijk blijkt het een gouden combinatie te zijn!

Anne Fransen

Orthomoleculair therapeut volgens de klinische PNI, psycho-neuro-immunologie en docent Health Coach aan de CIOS-opleiding. Woonachtig in Venray, 37 jaar en moeder van 3 kinderen. Na jaren ervaring en kennis opgedaan te hebben op het gebied van o.a. voeding, gezondheid, leefstijl, coaching en sportkunde wil ik nu de uitdaging aangaan om samen met jou op zoek te gaan naar een gezonde manier van leven die aansluit bij jouw behoeftes en eventuele gezondheidsklachten samen aan te pakken.

Ieder mens is anders, iedere behoefte is anders, niet het symptoom maar de oorzaak bestrijden, geen vaste protocollen. Dat maakt het werk zo leuk.