Ons team

067.jpg

Jessica Bekker

Orthomoleculair therapeut volgens de klinische PNI en docent LO op een middelbare school. Ik kwam als docent LO, fanatiek sporter en moeder veelvuldig in contact met mensen met gezondheidsproblemen, maar ook met mensen die juist hun gezondheid wilden behouden of sportprestaties wilden verbeteren.  Hierdoor is mijn zoektocht gestart naar een gezonde leefstijl, maar wat is een gezonde leefstijl? Veel van deze antwoorden heb ik gekregen bij mijn studie tot orthomoleculair therapeut. In sept. 2018 ben ik gestart met de 3-jarige vervolgopleiding tot kPNI therapeut. Met deze opleiding beschik ik over de nieuwste wetenschappelijke inzichten binnen mijn vakgebied 

Anne Fransen

Orthomoleculair therapeut volgens de klinische PNI, psycho-neuro-immunologie en docent Health Coach aan de CIOS-opleiding. Woonachtig in Venray, 37 jaar en moeder van 3 kinderen. Na jaren ervaring en kennis opgedaan te hebben op het gebied van o.a. voeding, gezondheid, leefstijl, coaching en sportkunde wil ik nu de uitdaging aangaan om samen met jou op zoek te gaan naar een gezonde manier van leven die aansluit bij jouw behoeftes en eventuele gezondheidsklachten samen aan te pakken.

Ieder mens is anders, iedere behoefte is anders, niet het symptoom maar de oorzaak bestrijden, geen vaste protocollen. Dat maakt het werk zo leuk.