Zalm met zuurkool, prei en gember

Graag willen we een mooi koolhydraatarm recept delen. Het is een makkelijk, snel en smaakvol gerecht met weinig ingrediënten. Perfect voor een doordeweekse dag, waarbij je niet de tijd hebt om lang in de keuken te staan.

Ingrediënten: 1 cm verse gember, 250 gr. zalmfilet, 1 prei, 1 bosui, 250 gr. zuurkool, zout en peper, boter/ghee of kokosolie

Bereiding: Schil de gember en snijd of rasp deze fijn. Snijd de zalm in stukjes en bestrooi het met zout en peper. Maak de prei en de bosui schoon en snijd deze in ringen. Verwarm de boter of olie en bak daarin de prei met bosui en gember kort, voeg meteen de uitgelekte zuurkool toe en bak deze op hoog vuur mee. Voeg de zalm toe en bak deze, al voorzichtig omscheppend, zo lang mee totdat deze bijna gaar is.

Smakelijk!!

ReceptenBIOBALANS